WenW Consultants
Administratiekantoor 

Nieuws

 

Nieuws

22-02-2024, 20:22

ZZP'er in 2025

Wat verandert er voor ZZP in 2025? Vanaf 1 januari 2025 moet er een wettelijk verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen zijn. Hoe die regeling eruit ziet, is nog niet bekend....   Meer


22-02-2024, 10:18

Belasting 2024

Het tarief voor box 1 is een oplopend tarief met 2 schijven. Wanneer u de AOW-leeftijd bereikt, geldt een aangepast tarief. In 2024 is het gecombineerd tarief in de 1e schijf 36,97% (was 36,93% in 2023). Het...   Meer


31-07-2023, 11:25

Vakantie periode van WenW consultants

Beperkte Bezetting van Ons Kantoor van 16 augustus tot 6 september Beste klanten, We willen u graag op de hoogte stellen van een tijdelijke wijziging in onze kantoorbezetting. In de periode van 16 augustus...   Meer




Nieuws van WenW consultants


Terug naar overzicht

02-02-2023

25 JAAR Jubileum WenW Consultants

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw administratie, boekhouding en belastingzaken?

Dan is WenW Consultants het juiste adres voor u. Onze jarenlange ervaring en expertise staan garant voor een hoogwaardige en efficiënte dienstverlening. En als kers op de taart vieren wij dit jaar ons 25-jarig jubileum en daarom hebben wij een bijzondere actie voor u: gratis verblijvend advies en geen inschrijfkosten.

Dit is het moment om de overstap te maken naar WenW en uw administratie en belastingzaken eindelijk op de juiste manier geregeld te hebben.


Bij WenW staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Wij willen uw bedrijf en specifieke behoeften begrijpen, zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen. Onze medewerkers zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring in de administratieve en fiscale dienstverlening. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij in staat om snel en nauwkeurig te reageren op uw vragen en verzoeken.

Tijdens ons gratis verblijvend advies krijgt u de gelegenheid om uw wensen en verwachtingen met ons te bespreken. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de diensten die wij u kunnen bieden en hoe wij u kunnen helpen bij uw administratie en belastingzaken. Daarnaast betaalt u geen inschrijfkosten, wat betekent dat u geen vervelende verrassingen krijgt en direct kunt profiteren van onze diensten.

Wij zijn er trots op dat wij al 25 jaar een betrouwbare partner zijn voor onze klanten in Tilburg en omgeving. Onze klanttevredenheid en groei zijn het bewijs van de waardevolle diensten die wij leveren. Wij zijn er van overtuigd dat ook u tevreden zult zijn met onze dienstverlening.

Maak nu gebruik van onze jubileum actie en maak een afspraak met ons.

(geldig tot 31 mei 2023)

Bel ons direct op 013-2021988 of stuur ons een mail, wij bellen u dan terug.

Laat uw administratie en belastingzaken niet langer een zorg zijn en maak de overstap naar WenW Consultants vandaag nog!



Terug naar overzicht



 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info