WenW Consultants
Administratiekantoor 

Nieuws

 

Nieuws

22-02-2024, 20:22

ZZP'er in 2025

Wat verandert er voor ZZP in 2025? Vanaf 1 januari 2025 moet er een wettelijk verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen zijn. Hoe die regeling eruit ziet, is nog niet bekend....   Meer


22-02-2024, 10:18

Belasting 2024

Het tarief voor box 1 is een oplopend tarief met 2 schijven. Wanneer u de AOW-leeftijd bereikt, geldt een aangepast tarief. In 2024 is het gecombineerd tarief in de 1e schijf 36,97% (was 36,93% in 2023). Het...   Meer


31-07-2023, 11:25

Vakantie periode van WenW consultants

Beperkte Bezetting van Ons Kantoor van 16 augustus tot 6 september Beste klanten, We willen u graag op de hoogte stellen van een tijdelijke wijziging in onze kantoorbezetting. In de periode van 16 augustus...   Meer
Nieuws van WenW consultants


Terug naar overzicht

23-03-2023

Als ZZP'er ben je ongetwijfeld bekend met de vele taken die komen kijken bij het runnen van een eigen onderneming.

Boekhouding en belastingzaken zijn daar een belangrijk onderdeel van, maar niet iedere ZZP'er heeft hier evenveel affiniteit of kennis mee. Het uitbesteden van deze taken aan een ervaren kantoor zoals WenW consultants met 25 jaar ervaring kan dan een slimme keuze zijn.

Maar waarom zou je juist voor een kantoor zoals WenW consultants kiezen en niet voor een ander boekhoudkantoor in de regio? Hieronder vind je een aantal redenen:

Specialisatie in sector
Een WenW consultants met 25 jaar ervaring heeft zich waarschijnlijk gespecialiseerd in de ZZP sector. Dit betekent dat hij of zij bekend is met de specifieke uitdagingen en kansen binnen deze branche. Hierdoor kan de consultant jou als ZZP'er gericht advies geven en je helpen om het maximale uit je onderneming te halen.

Actuele kennis van wet- en regelgeving
De wet- en regelgeving rondom belastingen en boekhouding verandert regelmatig. Een ervaren WenW consultant zal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en kan hierop anticiperen. Hierdoor weet je als ZZP'er zeker dat je boekhouding en belastingaangiftes volledig en correct zijn.

Persoonlijke aandacht
Een kantoor zoals WenW consultants met 25 jaar ervaring heeft waarschijnlijk al vele ZZP'ers geholpen met hun boekhouding en belastingzaken. Hierdoor weet hij of zij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Je kunt rekenen op een consultant die goed naar je luistert, met je meedenkt en je op maat gemaakt advies geeft.

Breed dienstenpakket
Een kantoor WenW consultants met 25 jaar ervaring kan je helpen met meer dan alleen je boekhouding en belastingzaken. Hij of zij kan bijvoorbeeld ook adviseren over het opzetten van een administratie of het maken van een begroting. Hierdoor heb je als ZZP'er één aanspreekpunt voor al je financiële zaken.

Kostenbesparend
Hoewel het inhuren van een WenW consultant met 25 jaar ervaring misschien duurder lijkt dan het inhuren van een ander boekhoudkantoor in de regio, kan het op de lange termijn juist kostenbesparend werken. Een ervaren consultant kan bijvoorbeeld helpen om belastingvoordelen te benutten of kostenbesparende maatregelen voor te stellen.

Kortom, als ZZP'er kan het uitbesteden van je boekhouding en belastingzaken aan een kantoor zoals WenW consultants met 25 jaar ervaring een slimme keuze zijn. Je profiteert van zijn of haar specialisatie in de sector, actuele kennis van wet- en regelgeving, persoonlijke aandacht, breed dienstenpakket en kostenbesparende maatregelen.Terug naar overzicht 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info